Color-it
Бесплатная доставка для заказов от 5000 грн
Сумма минимального заказа 1500 грн
Возврат и обмен в течение 7 дней
Напишите нам в Viber или Telegram
Color-it
Color-it
Напишите нам в Viber или Telegram
Отзывы клиентов
Color-it
13 января 2024 г.
Я щиро дякую вам за швидку, доставку, якісний товар, та приємні ціни. Неодноразово ще куплятиму ?❤ Окремо вдячна пані Олені за оперативність та довіру в першу чергу бо мені відправили наложкою все.
Color-it
12 декабря 2023 г.
Мені сподобалось все, що вибрала та купила. Пакування чудове-все доїхало цілим. Ціни реально порадували. Коли вималюю та виклею - обов'язково повернусь по новеньке.
Color-it
16 ноября 2023 г.
Висловлюємо подяку компанії "Color-It", та особисто менеджеру Олені за небайдужість та швидке реагування на звернення допомогти у справі, яку ми робимо. Отриманий фліпчарт, що вже висить у нашій тренінговій залі, сприятиме більш якісній психологічній допомозі людям, що гостро цього потребують. З повагою, ГО"Альтера+".
Color-it
25 сентября 2023 г.
Висловлюю свою подяку, за швидке оформлення замовлення. Оформили дуже швидко, прийшло все те, що замовляла. Дуже гарний і надійний магазин.Буду і надалі купувати тільки тут, дякую менеджеру за хороше обслуговування. Дякую:)
Color-it
27 августа 2023 г.
Добрий день. Хочу подякувати менеджеру сайту Євгенію та Наталії, за швидке оформлення замовлення. Оформили дуже швидко, прийшло все те, що замовляла. Дуже гарний магазин. Вже багато років купую канцелярію, дуже задоволена. Буду і надалі купувати тільки тут, низькі ціни, хороше обслуговування. Дякую.
Color-it
25 августа 2023 г.
Хороший магазин, быстро собрали товар, все соответствует. Но к сожалению сейчас хотела вторую посылку оформить, но не смогла из за большого минимального заказа (((( А добирать лишь бы что не хочется.
Color-it
22 августа 2023 г.
Спасибо за быструю доставку. Приятные цены, качество обслуживания,собрать двоих детей от а до я за 2400грн на год, это просто супер.все получили, качество радует,очень довольны.
Color-it
22 августа 2023 г.
Очень классный магазин, огромный ассортимент, цены супер! Большое спасибо менеджеру Елене за отзывчивость , внимание.сделала заказ, сразу перезвонили, всё уточнили. Я очень довольно.Процветания и мира))
Color-it
16 августа 2023 г.
Робила замовлення 3 рази !!!! І я дуже задоволена!♥️ Консультант магазину Олена ,окремо хочу подякувати їй за допомогу♥️ 3 рази вона виконувала всі мої забаганки ?? як це має і робити справжній хороший консультант!!! Однозначно рекомендую цей магазин за шикарні ціни і звісно за приємних і привітних консультантів ???
Color-it
11 августа 2023 г.
Вже роками з Вами співпрацюю. І впевнено можу сказати, що ви НАЙКРАЩІ у всьому. Асортимент, ціни, обслуговування, доставка. Все на найвищому рівні. Щиро дякую за Вашу працю !
Color-it
10 августа 2023 г.
Дякую менеджеру сайту"COLOR-IT" Олені за професіоналізм,оперативність,ввічливість.Замовляла вперше.Але в подальшому буду замовляти ще .Рекомендую його ,бо ціни помірні ,товар різноманітний,з менеджерами сайту приємно спілкуватись.Вдалих вам продажів!
Color-it
3 августа 2023 г.
Заказывала первый раз, очень довольна, быстро перезвонили, быстро собрали заказ, все пришло как на фото, спасибо большое
Color-it
1 августа 2023 г.
Замовляла перший раз але дуже задоволена. Товар як на фото,якість гарна. Дякую вам велике
Color-it
22 июля 2023 г.
Добрий день. Щиро дякую за якісне та швидке обслуговування. Товар чудовий,ціни приємні. Працівники дуже приємні,привітні ? Вдалих вам продаж та побільше вдячних покупців?
Color-it
16 июля 2023 г.
Чудовий магазин, обслуговування, великий асортимент товару за низькими цінами, всім задоволена, буду замовляти і далі, дякую!
Color-it
14 июля 2023 г.
Дякую за вашу працю,оперативність та товар. Все оперативно, товар те що замовляли,ніяких нарікань. Дуже дякую. Будемо замовляти завжди!
Color-it
12 июля 2023 г.
Замовляю не перший раз, все як завжди супер, низькі ціни і хороша якість, рекомендую!
Color-it
6 июля 2023 г.
Доброго дня ) замовила товар , дуже задоволена , товар дійсно дуже якісний ) все дуже швидко прийшло ) дуже задоволена , буду працювати надалі )
Color-it
4 мая 2023 г.
Все супер в гарній якості, товар на висоті, рекомендую, не перший раз замовляю задоволена))) І хотіла би спитати як часто оновляється товар, бо ніяк не можу встигнути на ручки-стирачки?)) Наперед дякую за відповідь))
Color-it
14 апреля 2023 г.
Велике дякую за те,що ви є! Щиро дякую за те,що людяно і відповідально ставитеся до своєї праці! Божих благословінь ?, процвітання і успіхів?!!!
Color-it
11 апреля 2023 г.
Вже й не порахую скільки я тут зробила замовлень. Ну дуже багато. Ціни супер, відношення до клієнта на висоті. Оператори завжди приємні та відповідальні. Дякую,що ви є.
Мы очень ценим обратную связь
Ни один ваш отзыв не остается без внимания, и каждый комментарий просматривается лично руководителем компании.
Помогите новым клиентам узнать о нас больше, расскажите о своем опыте на платформе Google Отзывы