Color-it
Бесплатная доставка для заказов от 5000 грн
Сумма минимального заказа 1500 грн
Возврат и обмен в течение 7 дней
Напишите нам в Viber или Telegram
Color-it
Color-it
Напишите нам в Viber или Telegram
Отзывы клиентов
Color-it
12 июля 2024 г.
Якість товару та ввічливість адміністраторів на вищому рівні. Настільки все красиве, відповідає опису товару на сайті, пакування відправлення також на вищому рівні. Замовляла і буду замовляти ще. Найчесніший поставщику з яким я тільки співпрацювала
Color-it
12 апреля 2024 г.
Дуже вдячна вашій команді. Так швидко ще я величезне замовлення не отримувала. В чт замовила, а в пт вже розбираю все. Ви супер. Дякуюююююю.
Color-it
3 апреля 2024 г.
Хочу поділитись враженнями від співпраці з менеджером Оленою! Дуже чуйна та ввічлива людина! Підкаже, допоможе, зорієнтує по всім питанням!! Мені сподобалось дуже комфортно співпрацювати!! Безмірно вдячна!! Рекомендую цю компанію-продавця!!!!
Color-it
15 марта 2024 г.
Магазин рекомендую. Гарне обслуговування. Приємні ціни. Дякую
Color-it
28 февраля 2024 г.
Вже декілька років працюю з компанією, але ще не писала відгуки. Все завжди на вищому рівні. Ось вийшла ситуація: збирала подарунки для дівчат і потрібні були однакові позиції, про що я написала у коментарях до замовлення. Олена передзвонила, ми з нею все обговорили, все підібрали і вона була на звязку. Якщо Олена це читає, то я Вам дуже вдячна за те, що не пройшли повз. Дякую за гарні блокноти і найголовніше, що всі прийшли з однаковими малюнками: квіточками.
Color-it
16 февраля 2024 г.
Хочу сказать Вам огромное спасибо!!!! Всё прислали очень быстро и всё классно упаковано. У Вас такой большой ассортимент товара,что мне оказывается всё нужно и цены СУПЕРРРР.
Color-it
14 февраля 2024 г.
Вже багато разів замовляла на цьому сайті. Задоволена. Все гарне, якісне. Однозначно РЕКОМЕНДУЮ цей магазин! Успіхів вам й багато клієнтів!
Color-it
13 января 2024 г.
Я щиро дякую вам за швидку, доставку, якісний товар, та приємні ціни. Неодноразово ще куплятиму ?❤ Окремо вдячна пані Олені за оперативність та довіру в першу чергу бо мені відправили наложкою все.
Color-it
12 декабря 2023 г.
Мені сподобалось все, що вибрала та купила. Пакування чудове-все доїхало цілим. Ціни реально порадували. Коли вималюю та виклею - обов'язково повернусь по новеньке.
Color-it
16 ноября 2023 г.
Висловлюємо подяку компанії "Color-It", та особисто менеджеру Олені за небайдужість та швидке реагування на звернення допомогти у справі, яку ми робимо. Отриманий фліпчарт, що вже висить у нашій тренінговій залі, сприятиме більш якісній психологічній допомозі людям, що гостро цього потребують. З повагою, ГО"Альтера+".
Color-it
25 сентября 2023 г.
Висловлюю свою подяку, за швидке оформлення замовлення. Оформили дуже швидко, прийшло все те, що замовляла. Дуже гарний і надійний магазин.Буду і надалі купувати тільки тут, дякую менеджеру за хороше обслуговування. Дякую:)
Color-it
27 августа 2023 г.
Добрий день. Хочу подякувати менеджеру сайту Євгенію та Наталії, за швидке оформлення замовлення. Оформили дуже швидко, прийшло все те, що замовляла. Дуже гарний магазин. Вже багато років купую канцелярію, дуже задоволена. Буду і надалі купувати тільки тут, низькі ціни, хороше обслуговування. Дякую.
Color-it
25 августа 2023 г.
Хороший магазин, быстро собрали товар, все соответствует. Но к сожалению сейчас хотела вторую посылку оформить, но не смогла из за большого минимального заказа (((( А добирать лишь бы что не хочется.
Color-it
22 августа 2023 г.
Спасибо за быструю доставку. Приятные цены, качество обслуживания,собрать двоих детей от а до я за 2400грн на год, это просто супер.все получили, качество радует,очень довольны.
Color-it
22 августа 2023 г.
Очень классный магазин, огромный ассортимент, цены супер! Большое спасибо менеджеру Елене за отзывчивость , внимание.сделала заказ, сразу перезвонили, всё уточнили. Я очень довольно.Процветания и мира))
Color-it
16 августа 2023 г.
Робила замовлення 3 рази !!!! І я дуже задоволена!♥️ Консультант магазину Олена ,окремо хочу подякувати їй за допомогу♥️ 3 рази вона виконувала всі мої забаганки ?? як це має і робити справжній хороший консультант!!! Однозначно рекомендую цей магазин за шикарні ціни і звісно за приємних і привітних консультантів ???
Color-it
11 августа 2023 г.
Вже роками з Вами співпрацюю. І впевнено можу сказати, що ви НАЙКРАЩІ у всьому. Асортимент, ціни, обслуговування, доставка. Все на найвищому рівні. Щиро дякую за Вашу працю !
Color-it
10 августа 2023 г.
Дякую менеджеру сайту"COLOR-IT" Олені за професіоналізм,оперативність,ввічливість.Замовляла вперше.Але в подальшому буду замовляти ще .Рекомендую його ,бо ціни помірні ,товар різноманітний,з менеджерами сайту приємно спілкуватись.Вдалих вам продажів!
Color-it
3 августа 2023 г.
Заказывала первый раз, очень довольна, быстро перезвонили, быстро собрали заказ, все пришло как на фото, спасибо большое
Color-it
1 августа 2023 г.
Замовляла перший раз але дуже задоволена. Товар як на фото,якість гарна. Дякую вам велике
Color-it
22 июля 2023 г.
Добрий день. Щиро дякую за якісне та швидке обслуговування. Товар чудовий,ціни приємні. Працівники дуже приємні,привітні ? Вдалих вам продаж та побільше вдячних покупців?
Мы очень ценим обратную связь
Ни один ваш отзыв не остается без внимания, и каждый комментарий просматривается лично руководителем компании.
Помогите новым клиентам узнать о нас больше, расскажите о своем опыте на платформе Google Отзывы